Betta på live odds

Om du är intresserad av att betta på live odds så finns det många alternativ för dig. Live odds är precis som det låter – man spelar på evenemang som pågår. Det är inte så märkligt som det låter. Den stora skillnaden mellan pre-match odds och live odds är evenemangen man spelar på pågår och att oddsen därmed också rör sig mycket snabbt när man spelar live. Tänk dig att du spelar på en fotbollsmatch och det står 2-0 till hemmalaget. Det kanske då står i 40 gånger pengarna på att bortalaget vinner. Men så kanske bortalaget för två mål på fyra minuter och då är det så klart inte tal om att få 40 gånger pengarna på att bortalaget vinner längre. Det kan vara väldigt kul att spela på live odds när det svänger så här.

Bäst sajter för att spela live odds

Ofta spelar det inte jättestor roll vilket spelbolag som man väljer att spela på. Jag har inte testat alla spelbolag och kan så klart inte säga att det eller det spelbolaget är kategoriskt bäst. Men jag har mina favoriter.

Bet 365

Bet 365 är en av världens största sajter och de är alldeles suveräna när det kommer till live odds.

Betsson

Ett svenskt spelbolag som jag brukar spela på är betsson.com. De har en jättebra sportsbook överlag. Men frågan är om jag inte gillar deras sektion för livespel bättre än deras klassiska sportsbook.

Viktiga punkter för dig som vill spela på live odds

För mig är det framför allt tre saker som är viktigt för mig när det kommer till live odds. Det första är att man ska få schyssta odds. Det andra är att sajten ska vara snabb så att det blir så lite strul som möjligt när man ska lägga spelet. Det tredje är att man har så kort fördröjning som det bara går. Sajterna låser nämligen spelen i tid och otid när det är något särskilt som händer. Dessutom så för att skydda sig själva mot lagg så laggar man istället spelarens spel. Jag vill helst att man ska fördröja så kort tid som möjligt.